miercuri, octombrie 22, 2008

Campanie Electrolux pentru masina de spalat Time Manager!

Intamplator mi-a atras atentia noua campanie de promoare a produselor Electrolux din gama Time Manager. Este vorba despre noile masini de spalat ale cunoscutului producator care trebuie sa recunosc ca m-au impresionat si daca nu as fi avut deja o masina de spalat Time Manager ar fi fost alegerea mea. Foarte bine reprezentata aceasta campanie aici pe site-ul oficial Electrolux Romania (filmulete, simulari si multa grafica atractiva).Hai sa vedem impreuna ce se ascunde in spatele acestui concept. In primul rand e clar ca a lovit in clasa de mijloc spre high level, oameni cu functii de conducere cu putin timp liber, care sincer sa fiu daca se intampla sa mai fie in denumirea functiei lor si cuvantul ''Manager'' sunt sanse maxime sa aleaga masina asta de spalat. Doamnele de cariera cat si domnii vor fi loviti necrutator de aceasta campanie.Lasam marketingul la o parte si ne ocupam de partea tehnica si functionala a masinii.

Dupa cum veti vedea Electrolux acorda incredere si ofera posibilitatea de alegere a timpului de spalat utilizatorului. Cu alte cuvinte ii ofera lui puterea de decizie si afisajul LCD interactiv este atractia care face mai usoara ''comunicarea'' dintre masina de spalat si cel care o foloseste. Ajuta-i sa inteleaga sa poata folosi asa cum vor masina de spalat - aceasta este principiul pe care se pare ca a pariat Electrolux prin introducerea acestei functii Time Manager opusa principiului aplicat de alti producatori, de exemplu Whirlpool tehnologia Al Saselea Simt, care calculeaza singura modul optim de spalare in functie de greutatea si materialul din care sunt confectionate rufele. Pare ca publicul pe care il tintesc cei doi mari producatori este diferit ca si tipologie unii preferand sa seteze si sa controleze ei lucrurile iar ceilalti multumindu-se ca un program automat sa stabileasca parametrii de spalare.
Time Manager

Noile masini de spalat rufe Electrolux cu Time Manager va permit sa adaptati durata programului de spalare la timpul pe care il aveti disponibil, astfel incat sa petreceti mai mult timp cu familia sau cu prietenii.

Afisaj LCD

Functia Time Manager este prevazuta cu 6 niveluri de timp, care sunt usor de setat cu ajutorul comutatorului. Duratele apar pe afisajul LCD. De aici puteti obtine informatii despre programul de spalare si performantele acestuia prin vizualizarea iconitei ce indica gradul de murdarire care se potriveste cu timpul selectat de dvs.

Performanta A+A

In zilele noastre, curatenia nu este suficienta. Este nevoie de o masina moderna care sa poata proteja toate tipurile de tesaturi moderne. Programele speciale au grija de toate tipurile de tesaturi si asigura rezultate de spalare excelente. Aceste performante superioare ale spalarii, impreuna cu un consum de energie cat mai redus fac din masinile Electrolux adevarate masini de top.

Start-ul intarziat - nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind deja introdus la celel ami multe marci si modele.

Mergem mai departe si analizam si un model:
Masina de spalat Electrolux EWF10771W
Tip de produs: Incarcare frontala
Categorie produs: Independent (nu e incorporabil)
Turatie maxima la centrifugare (rpm): 1000
Capacitate de spalare (kg): 6
Clasa de energie: A++
Eficienta la stoarcere: C
Indicatori: Semnal sonor
Durata program - bumbac 60°C (min): 130
Consum de energie (kWh/24h): 0,9
Consum de apa (l): 37
Umiditate reziduala (%): 60
Material al cuvei: Carboran
Inaltime (mm): 850
Adancime (mm): 590
Latime (mm): 600
Culoare: Alb
Greutate neta (kg): 61.8
Lungimea cablului de alimentare (m): 1,8

Nimic spectaculos exceptand evident acel afisaj LCD interactiv desosebit!

Niciun comentariu: