luni, octombrie 13, 2008

Masina de spalat Indesit


Va voi prezenta in urmatoarele randuri cateva din noutatile (avantajele) cu care se prezinta masinile de spalat Indesit in fata clientilor sai:
Clasa A+ - nu este deloc o noutate pe piata produselor electrocasnice ci mai degraba o necesitate. Producatorul estimeaza o reducere a consumului de enrgie de aprox 10% fata de clasa A.
Special Shoes - Indesit se lauda ca a patentat primul program dedicat in exclusivitate incaltarilor. Avantajul ar fi ca in acest program special incaltarile nu se mai lovesc si nu se mai freaca unele de altele in timpul spalarii. Spalatul incaltarilor in masina nu e o noutate dar programul dedicat promite sa ne scuteasca si de zgomotul din masina de spalat ce se producea in acest caz.
Special Sport - Asa cum se subintelege din denumire, este un program dedicat articolelor de imbracaminte sportiva sintetica, care beneficiaza de o spalare rapida in 45 de minute si nu au nevoie de calcare.
Smart Solution - erste un program automat care regleaza temperatura apei, viteza de rotatie si intensitatea spalarii pentru fiecare program. Un fel de mod Auto. Acest sistem economiseste apa, energie si timp in functie de cantitatea de rufe spalate si de tipul acestora.

Niciun comentariu: