miercuri, ianuarie 07, 2009

MASINA DE SPALAT ARISTON AQXXD129

Ariston AQXXD 129 face parte din gama AQUALTIS a producatorului Italian, o masina de spalat care ofera utilizatorului o gama foarte diversificata de programe presetate . Protectia tesaturii este una din calitatile acestei masini de spalat. Astfel, Ariston AQXXD 129 ofera utilizatorului programe precum: progam aricole de baie, program lenjerie de pat si pilote, program presetat pentru camasi si costume.
La acestea se adauga programul scurt de 30 de minute, uzual folosit de cei care spala o cantitate mica de rufe. In ceea ce privesc tesaturile delicate aceasta masina are program spalare manuala si program presetat pentru articolele din lana, functie denumita de catre producator WOOLMARK PLATINUM CARE , precum si program pentru rufe din matase. Precizam deasemeni programul delay timer care va permite sa va setati pornirea masinii cu o intarziere de pana la 24 de ore, sertarul pentru rufe pozitionat in partea inferioara a masinii precum si meniul care are inclus si limba romana.
ARISTON AQXXD 129 are o capacitate maxima de incarcare(bumbac) de 7,5kg si o viteza maxinma de centrifugare de 1200rotatii pe minut. Aceste caracteristici fac din AQXXD 129 un concurent serios in gama de produse premium masini de spalat.

Niciun comentariu: