luni, ianuarie 26, 2009

Masina de spalat cu incarcare frontala Electrolux EWF 12981W

Masina de spalat Electrolux EWF 12981 W acum la promotie cu o reducere de aproape 200 Ron.

Modelul de fata este o Masina de spalat cu incarcare frontala de 7kg, peste media obisnuita de 5 kg.





Panoul de control

1 – Buton selector programe
2 – Ecran afisaj
3 – Buton pentru reglarea temperaturii
4 – Buton pentru reducerea vitezei de centrifugare
5 – Butoane optiuni
6 – Buton pentru confirmare
7 – Buton Pornit/Oprit
8 – Butoane pentru gestionarea timpului
Manual pntru Masina de spalat cu incarcare frontala Electrolux EWF 12981W disponibil la cerere gratuit, in format pdf. Cere manualul printr-un comentariu.

Consum de energie (kWh/24h): 1,19
Consum de apa (l): 45
Inaltime (mm): 850
Adancime (mm): 600
Latime (mm): 600
Culoare: Alb
Greutate neta (kg): 74.7


SIte oficial Electrolux.ro
Consum redus - rezultate mai bune
Se optimizeaza consumul de apa si rezultatele spalarii sunt mai bune ca umare a actiunii mecanice asupra rufelor. In plus, circulatia constanta a apei optimizeaza distributia temperaturii in rufe. Acest sistem permite spalarea unor cantitati mici de rufe, cu un consum redus de apa si detergent. In acest mod se contribuie la protejarea mediului.
Informare prin tehnologie avansata. O masina care este echipata cu sistemul Fuzzy Logic, este prevazuta cu senzori analogici, care ofera informatii continue si precise privind fiecare parametru de masurare. Se monitorizeaza astfel nivelul apei, temperatura, presiunea spumei, viteza motorului, sarcina motorului si cantitatea de apa utilizata.
INSIGHT
Gama Electrolux INSIGHT combina cele mai noi tehnologii cu cele mai avansate elemente de design. Aceste produse creaza admiratie datorita usurintei cu care pot fi folosite.
Nivel de zgomot redus in timpul centrifugarii Sistemul Active Balance Control (ABC) contribuie la reducerea nivelului de zgomot in timpul centrifugarii. Puteti utiliza masina de spalat noaptea, fara a va deranja vecinii, deoarece sistemul ABC reduce zgomotul si vibratiile cu pana la 50%. Tehnic vorbind, masina isi mareste treptat viteza de centrifugare si cuva se roteste la viteza maxima numai in momentul in care este perfect echilibrata si rufele sunt uniform distribuite.
Produs asemanator : Masina de spalat Electrolux EWF10771W

Niciun comentariu: