marți, aprilie 14, 2009

Garantie extinsa de la mai multi producatori.

In aceasta peroada de criza mai multi producatori de masini de spalat incearca sa ne atraga pe noi clientii prin promotii si campanii din ce in ce mai avantajoase pentru noi. Una dintre cele mai populare metode folosite in aceasta perioada este garantia extinsa. Exista deasemenea si sistemul de BUY BACK (reducere pentru produsul vechi) dar despre asta vom vorbi cu o alta ocazie. Incercam acum sa vedem care sunt firmele care ofera garantie extinsa produselor lor.
Sistemul de garantie extinsa a fost lansat cu mult timp inainte de criza economica, acum fiind privit mai degraba ca o ncesitatea decat ca o promotie.

O viata fara griji! Garantie 5 ani de la Gorenje.
ELECTROCASNICE ELECTROLUX CU 5 ANI GARANTIE
5 ani fara griji de la LG
5 ani garantie, fara costuri suplimentare de la BOSCH - doar la aparate frigorifice.
5 ani fara pic de frica - Extensie garantie contra cost de la Indesit si HotPoint Ariston

Pe rand vom vedea care sunt principalele conditii pentru asigurarea garantiei prelungite.
Gorenje
Perioada: 6 luni: 15 martie-15 septembrie 2009
Se aplica la toate produsele electrocasnice mari marca Gorenje (frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, masini de spalat rufe/vase, uscatoare de rufe, aragazuri, cuptoare pe gaz sau electrice, plite, hote).
Necesita activare telefonica sau prin email.
Neactivarea garanției în decurs de 15 zile de la data cumpărării duce la pierderea garanției extinse, ramanand valabilă doar garanția standard de 2 ani.

Electrolux

Campania a fost prelungita pana la 31 martie 2009, in conditiile actuale ale pietei e foarte posibil sa vedem inca o prelungire a acesteia. Lansata din noiembrie 2008.
Revendicarea garantiilor extinse se face pana la data de 20 aprilie 2009 inca mai este valabila si puteti benefiacia de promotie, orice revendicare dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator. Campania a inceput la 5 IANUARIE 2009 ora 00:00:00 si s-a incheia la 31 MARTIE ora 24:00:00. Orice achizitie efectuata inainte de data 5 ianuarie 2009 ora 00:00:00 sau dupa data 31 martie 2009 ora 24:00:00 nu va fi luat in considerare de Organizator ceea ce inseamna ca daca ati cumparat produse Electrolux in perioada mai sus amintita si nu ati revendicat inca .

LG Campania se desfasoara in magazinele retailerilor in perioada 20 martie - 30 iunie 2009.
Activarea se face prin SMS.
5 ani de garanţie la toate modelele de electrocasnice mari (maşini de spălat, frigidere şi aparate de aer condiţionat)

Indesit - Hot Point Ariston

Serviciul de Garantie Extinsa Indesit de 2+3 ani constituie o PRELUNGIRE A DREPTURILOR consumatorilor, ce vor beneficia timp de 5 ani din durata de viata a produsului, de garantie totala ce prevede reparatii gratuite sau inlocuirea produsului in situatiile in care acesta nu se mai poate repara si s-a dovedit a fi un defect de fabricatie. Serviciul este contra cost 119,99RON cu TVA inclus.

In situatiile de interventii, sunt asigurate:
Manopera gratuita;
Piese originale gratuite;
Transportul gratuit in laborator (cand este cazul) pentru reparatii
Transportul gratuit pentru produsele ce se inlocuiesc
In timpul primelor 24 de luni de viata a produsului, garantia standard prevede reparatiile gratuite sau inlocuirea produsului in situatiile in care acesta nu se mai poate repara si s-a dovedit a fi un defect de fabricatie.

BOSCH

Se aplica doar aparatelor frigorifice, deocamdata masinile de spalat nu sunt incluse in aceasta promotie.

Niciun comentariu: