joi, mai 14, 2009

Super Masina de spalat cu abur de la LG!

LG este un brand care a stiut intotdeauna sa se adapteze si sa faca lucrurile. Pe piata masinilor de spalat nu putea sa se impuna altfel decat cu un produs de top. Acest model a fost introdus in Romania la inceputul anului 2009 si este promovat printr-un comunicat oficial cam asa
LG Electronics, lider mondial pe segmentul de produse electrocasnice, introduce pe piaţa din România noua maşină de spălat cu tehnologie pe bază de abur (model F1402FDS6), ce dispune de cea mai mare capacitate de încărcare de pe piaţă, de 9 kg. Maşina de spălat LG este singurul model cu acestă capacitate şi încărcare frontală disponibil în România, încorporând cea mai avansată tehnologie LG de spălare. Această maşină de spălat încorporează tehnologia de spălare pe bază de abur, creată pentru prima dată în lume de LG. Tehnologia Steam oferă o performanţă de spălare superioară celei realizate doar cu apă, întrând în profunzimea ţesăturilor şi protejându-le în acelaşi timp.
Tehnologia cu abur economiseste consumul de energie (A++) si cel de apa si mai ales aburul îndepărtează cutele şi încreţiturile, iar hainele nu mai necesită călcare.
Funcţia Steam Refresh îndepărtează cutele şi mirosul neplăcut al hainelor în doar 20 de minute, folosind abur şi nu apă. În acelaşi timp, pentru copii a fost special creat programul Allergy Care care utilizează aceeaşi tehnologie inovatoare în materie de spălat cu abur pentru a ajuta la eliminarea alergenilor, a scamelor şi chiar a rezidurilor de detergent, care pot cauza alergii la nivelul pielii şi sinusurilor, acest lucru fiind certificat de Fundaţia Britanică de Alergie.

Masina de spalat cu abur LG F1402FDS6
Tip incarcare: Frontala
Display: LCD
Centrifugare (rpm): 1400
Reglare/ Excludere centrifugare: Da
Prespalare
Buton On-Off: Da
Program rapid bumbac
Bumbac/ Sintetic/ Tesaturi delicateLana/ Baby Care/ Rapid 30

Deschidere hublou (grade): 170
Diametru hublou (cm): 35
Dispozitiv de siguranta pentru copii
Reimprospatare

Clasa energetica: A++
Clasa eficienta la spalare: A
Clasa eficienta la centrifugare: A
Incarcare (Kg): 9
Consum energetic la spalare (kWh): 1.2
Consum apa spalare/ centrifugare (l): 52
Nivel de zgomot pentru spalare/ centrifugare: 53/ 69
Culoare: Negru
Dimensiuni (cm): 60 x 64 x 84.2
Garantie: 24 luni

Si o reclama pentru aceasta masina incredibila, marca LG.


Niciun comentariu: