luni, octombrie 06, 2008

Masina de spalat Whirlpool Al Saselea Simt

O denumire de marketing care ascunde cateva tehnologii interesante pe care le vom analiza in continuare. Tehnologia Al 6-lea Simt de la Whirlpool monitorizeaza automat spalarea si ajusteaza parametrii programului de spalare pentru obtinerea unor rezultate perfecte cu consum minim de energie. Tehnologia Al Saselea Simt vine in intampinarea dorintele tale.
Masinile de spalat cu „Al Saselea Simt“ asigura curatarea impecabila si intretinerea tuturor tipurilor de tesaturi, i tot acest timp realizand o economie de resurse – timp, apa si energie de pana la 30%.
Dumneavoastra decideti tipul de tesaturi si cantitatea rufelor
spalate ar masina de spalat cu Al saselea Simt va sugereaza ciclul optim.
Puteti alege sa acceptati sugestiile sau sa setati masina conform propriilor optiuni, bazate pe experientele anterioare si in functie de nevoi. In acest mod va puteti crea un program propriu, personalizat pe care sa-l folositi pe viitor si in alte cicluri de spalare. Tehnologia Al Saselea Simt este capabila sa evalueze greutatea rufelor introduse, datorita senzorilor din interior si in functie de aceasta sa ajusteze automat resursele monitorizand in permanenta programul de spalare si asigurand rezultate excelente.
Una din problemele cu care se confrunta detinatorii unei masini, cel putin in primele zile, este programarea acesteia. La masinile de spalat Whirlpool acum totul se face printr-o singura apasare de buton. Selectam tipul de tesatura si apasam Start. Functia al Saselea Simt este un fel de pilot automat care ne promite cele mai bune rezultate. Timpul, temperatura si viteza de centrifugare ne sunt afisate pe ecran.

11 comentarii:

Unknown spunea...

Nu inteleg cum se face programarea manuala la masina de spalat whirlpool. Ma intereseaza sa setez temperatura care mi-o dau ei, dar vreau timpul sa il stabilesc eu. Daca aleg o temperatura de 60 de grate, singurele optiuni de spalare sunt de 2 ore sau o ora jumatate. Nu vreau sa las atat de mult. Cum se poate seta manual?

Sorin Sorescu spunea...

Programarea la masinile de spalat se face in primul rand in functie de tesatura. Programul ales de dumneavoastra a fost unul de bumbac 60 grade si programul scurt de 30 de minute. Pentru a putea seta si timpul trebuie sa aveti un program time manager ,care nu este present la toate masinile whirlpool al saselea simt. Trebuie sa ne spuneti modelul pentru a va putea spune daca beneficiati de un astfel de program. In general aceasta functie corespunde unui buton semnificat cu time sau un ceas. In concluzie setati in primul rand tesatura, apoi temperatura de pe selectorul de temperatura, apoi folositi functia time manager , daca aceasta exista la modelul dumneavoastra. O alta posibilitate este sa folositi programul scurt sa va setati temperatura ,insa timpul este fix ,adica 30 minute.

Nas spunea...

cum programez o masina de spalat rufe candy Go 105-106....mai clar face tot dar nu`mi scoate apa automat din ea...tre sa dau manual...:((

vali spunea...

am o masina de spalat al saselea simt si imi face probleme.isi face programul dar nu evacueaza apa nici apa in care a spalat,nici pe cea in kre a limpezit?
ce pot sa ii fac?va rog sa ma ajutati k nu vreau sa o schimb pentru ca masina este ff buna

Sorin Sorescu spunea...

Cel mai sigur, daca mai aveti inca garantie, este sa o folositi si sa mergeti cu ea la garantie. La acest gen de probleme tehnice, cel mai bine este sa consultati un specialist care sa vina si sa vada exact care este problema, asta in cazul in care nu mai puteti merge cu ea la garantie. Cauzele pot fi multiple si un diagnostic online nu poate fi niciodata 100% sigur. Una din variante este scurgerea infundata. Vezi daca are in partea de jos un capac care se da la o parte... si acolo inauntru este un buton marisor in forma de stea. Trebuie desurubat pana iese de tot - (vezi ca o sa curga apa de acolo) si poate un ghemotoc de scame. Repet, cea mai buna solutie, mai ales daca nu gasesti acest capac, un instalator cu experienta.

Anonim spunea...

As avea nevoie de o explicatie va rog :) am inteles ca al saselea simt inseamna economisire de timp si electricitate... cik bagi mai putine haine si programul nu o sa mai fie normal o sa fie mai scurt ptr cantitatea de haine bagata. dar nu e nici o diferenta cu nici un program de ex la cel de 30 min bagi 3 rufe si nu se schimba nimic la timp doar daca schimbi viteza de centrifugare la zero. nu inteleg cum actioneaza al saselea simt... si dc nu pot spala hainele la oricare program in apa rece ? as dori un raspuns. ms

Anonim spunea...

Am o masina de spalat whirlpool al saselea simt si de ceva timp a inceput sa imi faca ceva probleme mai precis cand trece la programul de stoarcere nu mai isi face programul si nu mai evacueaza nici apa si imi arata functia,,F 09".Trebui sa o deschid sa scot apa si rufele din ea dupa care merge binenteles cu o cantitate de rufe mai putina si cu o alta funtie de limpezire si stoarcere.Mentionez ca nu mai este in garantie ,as vrea sa stiu daca este ceva grav sau daca pot sa o folosesc asa sau ce sa fac.Va multumesc.

tinu andrei spunea...

Ma puteti ajuta si pe mine cumva cu instructiuni de folosinta/spalare pentru o masina de spalat Whirlpool al salea simt AWM61505 ???
maintereseaza un manual de utilizare sau cel putin o poza, ceva o pictograma cu semnificatia simbolurilor si un program de spalare standard cel putin ....
adresa mea de email este tino20009@yahoo.com
Va multumesc,

Anonim spunea...

Am un Whirlpool AWM 8125, la care am constata ca spala cu apa rece , indiferent de program.O folosesc de aproape un an, dar nu am urmarit-o pana acum, cand mi se pare ca scoate rufele cam murdare, si trage apa tot programul( pe etape). Nu stiu daca asa a facut mereu, pentru ca nu am observat-o. Ma poate ajuta cineva?
Ce o fi?

Anonim spunea...

As dori si eu un manual on line pt masina de spalat Whirlpool awo/d47115,daca se poate deoarece pe cel original l-am ratacit si nu il mai gasesc.Va multumesc.Astept raspuns.

Anonim spunea...

Buna ziua, masina de spalat Whirlpool "AWE 7516"a inceput sa faca iar figuri :mai precis cand trece la programul de centrifugare imi afiseaza functia"F 23",spun iar pentru ca a fost la reparat pentru aceiasi problema dar nu m-au lamurit cei de la service ce anume avea stricat ptr ca la fiecare 2 saptamani imi spuneau ca are altceva si au tinut-o la service 2 luni in asteptarea pieselor care credeau cei de acolo ca sunt stricate,dupa alte 3 luni afiseaza acelasi "F23",a iesit din garantie si nici nu mai vor cei de la service sa vina sa o repare dupa discutiile avute anterior,am facut tot ce am stiut dar degeaba(curatat filtru,control la furtune....)daca se poate sa-mi dati un raspuns .....macar sa stiu daca iau alta sau merge reparata,multumesc titi_dorosencu@yahoo.com