marți, decembrie 16, 2008

MASINA DE SPALAT AEG LL1820

O masina exceptionala destinata persoanelor care doresc sa investeasca in lucruri de foarte buna calitate si cu performante maxime. O masina garantata atat de numele producatorului german AEG, intrat nu de foarte multa vreme in concernul ELECTROLUX, cel mai mare in domeniul electrocasnic din Europa.
In ceea ce privesc caracteristicile acestei masini nu se poate vorbi decat la superlativ. O spalare la 46 de decibeli, un zgomot produs asemanator unui compresor de frigider no frost, o centrigugare de 1800 de rotatii pe minut(performanta maxima atinsa in domeniu), time manager, care va ofera posibilitatea de a va scurta in orice etapa a programului timpul si o incarcare sufienta a cuvei ,respectiv 6 KG.

Ceea ce o diferentiaza pe aceasta masina fata de cele de pe piata il reprezinta posibilitatea de a cantari rufele precum si programele de asistenta pentru utilizator ,foarte complete ,menite sa eficientizeze spalarea raportata la timp, gradul de murdarie al rufelor si cantitate. Sistemul de programare este asemanator unor retete ,utilizatorul fiind intrebat ,pas cu pas –un fel de programare asistata,la finalul careia masina de spalat AEG LL 1820 va realiza o spalare si clatire impecabila a rufelor. Calitatea confirmata de AEG, producator german care a realizat aceasta masina pentru a fi un reper pentru avansul tehnologic atins, o masina de spalat ,varf de gama al unuia dintre cei mai mari producari de masini de spalat din lume.

Niciun comentariu: