joi, decembrie 11, 2008

Masina de spalat Candy GO4106

Modelul slim al producatorului italian este una din cele mai bine vandute din categoria sa, fiind printre putinele masini de spalat cu adancimea de 40 de cm cu incarcare de 6 kg. Masina de spalat Candy are 1000 de rot/min ,centrifugare si temperatura variabila si o gama de programe de spalare completa .
Sistemul de spalare cu care producatorul ataca piata de masini de spalat este SHIATSU WASHING SISTEM. Acest sistem de spalare este cel mai eficient de pe piata , avand sistemul paletar al tamburului astfel orientat incat sa trimita rufele in centrul cuvei , evitand tangentialitatea acestora cu suprafata tamburului ,prin care se eficientizeaza spalarea fapt datorat si efectului de dusare al apei provocat.
Candy GO 4106 are printre altele, ca programe de baza presetate: program de spalare manuala si program scurt de 30 de minute. Aceste programe sunt foarte uzuale avand in vedere avantajele pe care le ofera : posibilitatea de a spala rufele delicate ,marcate de producator cu simbolul de spalare manuala,respectiv un program scurt care permite spalarea unei cantitati mici de rufe in 30 de minute. Un alt program care trebuie mentionat , este programul mix&wash ,care va permite sa spalati rufe indiferent de tesatura si colorit la 30 de grade.
Masina de spalat Candy GO4106 este o alegere foarte buna pentru cei care nu au spatiu suficient destinat masinii de spalat, dar care au nevoie de o masina robusta si cu o capacitate mare, respectiv de 6 Kg. Aceasta masina va poate oferi posibilitatea de a spala o cantitate mare de rufe, dar aveti posibilitatea de a reduce consumul de energie si detergenti ,folosind programul adiacent programului de baza preselectat –incarcare ½. In concluzie, Candy GO 4106 este o masina de spalat compacta care insumeaza o grila de program spalare completa, oferind utilizatorului o autonomie mare in programare pentru o utilizare eficienta ,cu o capacitate de incarcare mare(6kg),intalnita rar la o masina de spalat slim ,cu adancimea de 40 de cm.

3 comentarii:

Ovidiu spunea...

Buna ziua.
Legat exact de acest model, as dori sa stiu daca cumva stiti in ce tara este produsa masina de spalat Candy GO 4106.
Eventual, ce parti buns si mai putin bune are.
Intentionez sa cumpar acest model dar putin feed-back.
Multumesc.
crockus@gmail.com

De ce sa cumpar o masina de spalat Candy spunea...

Sal Ovidiu, masinile de spalat Candy si electrocasnicele comercializata de acest brand sunt foarte avantajoase la capitolul calitate pret. Candy este producator italian cu peste 50 de ani experienta in acest domeniu si dupa informatiile noastre produsele care ajung la noi sunt fabricate in Italia. Producatorul mai are fabrici si in Italy, France, Spain, Czech Republic, Russia, China, Turkey. Vezi si articolul nostru de mai sus si mai ales cum norocul poate sa joace un rol important in achizitionarea unei masini de spalat.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t376477.html

alin111ro spunea...

sunt posesorul unei candy4106,,si vreau sa va spun(nu ca vreau sa o laud)dar e super,spala si stoarce ,si raportul calitate pret e super,,si mai ales ca e si slim si de 6kg.o zi buna