luni, decembrie 08, 2008

MASINA DE SPALAT ELECTROLUX EWF14780

Masina de spalat Electrolux EWF 14780
(7kg- 1400 rot/min) face parte din gama Inspire a celui mai mare
producator de electrocasnice din Europa. Gama inspire este comercializata de 3 ani pe piata de la noi din tara iar numarul de vanzari au dovedit increderea clietilor in calitatea oferita de Electrolux. Masina de spalat ELECTROLUX EWF14780 insumeaza progresul tehnic al firmei in ceea ce priveste masinile de spalat, oferind majoritatea programelor si inovatiilor cu care Electrolux provoaca competitorii din domeniu.
Masina de spalat Electrolux EWF14780 are un numar mare de rotatii la centrifugare 1400rot/min. Probabil ca unii dintre voi vor spune ca nu au nevoie de un numar asa de mare de rotatii. Insa e bine ca masina de spalat le are. Clasa de lux AEG , a ajuns la performante de 1800rot/min. De ce asa mult?! Ca si tesatura bumbacul este singurul material care permite o stoarcere atat de puternica. Insa pentru celelalte tesaturi sau atunci cand nu folositi viteza maxima la centrifugare va exista o solicitare mai mica pentru motor si sistemul de transmisie ceea ce va avea ca efect o viata mai lunga pentru masina dumneavoastra.Si asta la un nivel de zgomot redus 54/74 decibeli-spalare/centrifugare ,fiind printre cele mai silentioase masini de pe piata.
Capacitatea de incarcare de 7 kg asigura posibilitatea de a spala pilote si perne ,lucru imposibil intr-o masina de 5 kg.
Din punct de vedere al programelor Electrolux nu si-a dezamagit niciodata clientela, atat din punct de vedere al programelor de spalare cat si in ceeea ce priveste programele de asistenta.
Pe langa programele clasice asigurate pentru bumbac , sintetice delicate, Electrolux EWF14780 va asigura program scurt de spalare de 30 minute, program de spalare manuala-pentru tesaturile care au mentionate pe eticheta acest tip de spalare, program mix-posibilitatea de a spala haine indifferent de tesatura si culoare la o temperature de 30 grade. Un avantaj fata de alte masini de spalat de pe piata pentru Electrolux EWF 14780 il constituie functia TIME MANAGER. Aceasta permite posibilitatea utilizatorului de a scurta durata de spalare presetata de program. Acest lucru se realizeaza sub atenta observare a programului fuzzy logic care monitorizeaza eficienta spalarii si a clatirii ,anuntand utilizatorul cand a scurtat prea mult durata programului. Fuzzy logic asigura o optimizare permanenta in timpul etapelor de spalare prin senzorul de spuma care asigura o clatire impecabila , ECO valva-monitorizeaza cantitatea de detergent, anuntand utilizatorul cand este nevoie de o noua alimentare si functia antisifonare -necesara la un numar mare de rotatii la centrifugare1400rot/min).
Electrolux 14780 este o masina foarte buna din punct de vedere calitate pret , avand in vedere progresul tehnic, calitatea asigurata de Electrolux si pretul.
Vezi pret masina de spalat Electrolux

Niciun comentariu: