miercuri, martie 18, 2009

De ce sa cumpar o masina de spalat Candy!?

Una peste alta trebuia sa recunoastem ca in ceea ce priveste renumele, Candy este mai degraba un brand cunoscut printre reseleri si specialisti in electrocasnice decat printre consumatori. O fabrica din Italia care prin 1945 se lauda cu prima masina de spalat italiana nu inseamna mare lucru pentru noi aici in Romania. Chiar daca noi nu stim, din 1980 pana in 1995 Candy a achizitionat mai multe fabrici de electrocasnice din Franta, Portugalia, Anglia si Scotia. Chiar si asa fara sa se bucure deci de sustinerea unui brand puternic, aparatele electrocasnice Candy nu au alta sansa de ocupa un segment serios de piata decat: 1. Pretul mic si 2. Calitatea

De pe site ul oficial din Romania am gasit o reclama ''din cele mai vechi timpuri'' care dovedeste ca desi nu sunt cunoscuti la noi, Candy are o experienta indiscutabila.
Fara marketing si o istorie in spate cunoscuta si recunoscuta la noi o masina de spalat Candy trebuie sa se lupte nu tocmai de la egal la egal cu una produsa de Electrolux, Indesit, Whirlpool, Ariston sau Arctic. Aceste nume rasuna in mintea noastra mult mai bine decat Candy. V-am mai prezentat aici pe blog o masina de spalat produsa de Candy, e vorba de Masina de spalat Candy GO4106 dar de data aceasta vom avea in lumina reflectoarelor un model cu incarcare verticala.
Revenind la masina de spalat de astazi va propun, atunci cand vreti sa cumparati un astfel de echipament, sa luati in calcul si Masina de spalat rufe Candy CTG 125.

Preturi si detalii achizitie masina de spalat Candy.

Tip incarcare: Verticala
Display: LED
Centrifugare (rpm): 1200
Delay Timer (h): Da
Optiuni: Mix & Wash

Reglaje: Programator electronic bidirectional

Optimizare automata a consumului de energie, apa si detergent

System Sensor Activa

Deschidere XXL a cuvei 21.5 cm

Clasa energetica: A+

Clasa eficienta la spalare: A

Incarcare (Kg): 5

Culoare: Alb

Garantie: 24 luni

Niciun comentariu: