vineri, februarie 13, 2009

Masina de spalat rufe Samsung WF7602SUV

Masina de spalat Samsung WF 7602 UV face parte din ultima gama a producatorului coreean destinata pietei europene. Atunci cand spunem Samsung-masina de spalat ne gandim in primul rand la tehnologia SILVER-NANO. Desi la inceput toti au fost rezervati in privinta acestei inovatii care ofera rufelor o protectie antibacteriana aceasta s-a dovedit fiabila. Dovada fiind ca acum din ce in ce mai multi producatori “cauta” diferite sisteme de acest fel, bazate insa pe acelasi principiu.
Principiu inovat si dezvoltat de Samsung SILVER NANO TEHNOLOGY a determinat o crestere semnificativa a vanzarilor pe masini de spalat a producatorului asiatic. Sistemul antibacterian bazat pe o ionizare cu Ag+ a tesaturii rufelor s-a dovedit eficient si solicitat de din ce in ce mai multe personae. Aceasta s-a alaturat designului placut si a atentiei pe care Samsung a oferit-o pentru punerea la punct a unei game de masini de spalat care sa-I poarte cu demnitate sigla. Desi nu s-au lansat de foarte multa vreme in Europa pe piata masinilor de spalat rufe si poate multi spun ca nu au o experienta “suficienta” in acest domeniu si ca Samsung inseamna in primul rand electronice si IT, producatorul coreean tine sa ii contrazica.In ultimii doi ani Samsung a reusit sa scoata pe piata din ce in ce mai multe masini de spalat si asta in urma feed-back-ului pozitiv din partea utilizatorilor.
Masina de spalat Samsung WF7602SUV este o masina de spalat pe care eu v-o recomand tinand seama atat de caracteristici cat si de pretul foarte bun. Avand o capacitate de incarcare de 6 kg, incarcare suficienta pentru a spala de la o camasa pana la perne si pilote cat si sistemul Fuzzy Logic,capabil sa detecteze nivelul de incarcare si sa foloseasca resursele(apa, energie electrica,detergent) in functie de aceasta putem spune ca Samsung WF7602SUV este o optiune foarte buna. Panoul de comanda este unul complet, oferind o autonomie mare de programare pentru utilizator(temperatura, centrifugare) cat si foarte multe programe presetate, cum ar fi cel scurt de 30 de minute,programul de spalare manuala. Programele adiacente programului de baza selectat sunt complete :clatire suplimentara, prespalare, program economic, functie delay timer-care va permita sa setati pornirea intarziata a masinii de spalat, programul antisifonare si cel anti spuma.
Cu ce vine nou gama noua de la Samsung fata de cea anterioara? Cu sistemul de auto diagnosticare. Acesta anunta utilizatorul in momentul in care masina nu functioneaza la parametrii normali. Un alt plus este dat de designul pe care Samsung pune mereu accent si panoul de comanda care este foarte detaliat.
Masina de spalat Samsung WF7602SUV este o masina de spalat foarte buna din punct de vedere al raportului calitate pret tinand cont de tehnologia folosita , capacitate de incarcare si viteza mare de centrifugare, programe de spalare, a celor care asisteaza spalarea cat si a designului modern.

Alte masini de palat Samsung:

Masina de spalat rufe Samsung F1061

Masina de spalat rufe Samsung B1061

Masina de spalat rufe Samsung WF7520NUW

Masina de spalat cu incarcare frontala Samsung F1045AV

Masina de spalat cu incarcare frontala Samsung F1245AV

Masina de spalat rufe Samsung WF7522NUW

Masina de spalat rufe Samsung WF7602SUV

Masina de spalat rufe Samsung WF7101CKW C

2 comentarii:

Anonim spunea...

am cumparat acest model Samsung WF7602SUV despre care vorbiti, dar cand ajunge la functia de centrifugare, se invarte si masina din loc datorita miscarii rotative puternice. Masina am pus-o in baie, pe un plan drept, ma gandesc ca ar fi ceva ce mai trebuie reglat sau o contragreutate care ar fi trebuit sa o desurubez? Manualul nu imi este de nici un ajutor, imi puteti oferi o solutie la ded_om3n@yahoo.com
?

Anonim spunea...

Din ce ati scris, este vorba intradevar de contragreutati. Incercati sa vedeti cum se comporta la viteze de centrifugare diferite. Acest model de la Samsung are maxim 1200 rotatii pe minut. Incercati la 1 000 si apoi la 800. Apoi cel mai bine este sa consultati un service autorizat, in cazul in care masina e in garantie, cu atat mai bine.