marți, februarie 10, 2009

Masina de spalat SLIM Indesit WISE 107 X

Masina de spalat cu incarcare frontala INDESIT WISE 107 este modelul inlocuitor al uneia din cele mai bine vandute masini de spalat slim pe piata din tara noastra,Indesit WISL 105. Pretul foarte bun raportat la calitatea oferita de producatorul Italian de masini de spalat a fost principalul motiv.
WISE 107 X face parte din gama Evolution a celor de la Indesit,gama care, desi nu aduce foarte multe imbunatatiri fata de cea anterioara(din care face parte si WISL105) ofera utilizatorului un afisaj electronic care ii asigura posibilitatea de a vedea timpul ramas pana la finalizarea programului. In rest cele doua game sunt apropiate ca si caracteristici. Sa mentionam totusi un plus pentru Evolution si anume un program de memorie,ce poate fi personalizat de catre utilizator.
Ceea ce este de observat la Indesit este ca producatorul Italian pune la dispozitia utilizatorilor sai o grila de programe completa. Si WISE 107 beneficiaza de un astfel de “tratament”. Avand o autonomie pe setarea temperaturii si a vitezei de centrifugare, Indesit WISE 107 ofera programe variate mai ales in ceea ce privesc tesaturile delicate dintre care mentionam programul de spalare manuala si programul pentru perdele. Masina slim, cu adancime redusa de 40 cm, Indesit WISE107 are si programele Sport cu care producatorul Italian se diferentiaza de ceilalti. Acestea constau in 2 programe presetate,unul pentru adidasi si celalalt pentru echipament sportiv sintetic.
Masina de spalat Indesit WISE 107 este recomandabila celor care doresc o masina slim ieftina si buna. Fiabilitatea si robustetea de care s-a bucurat gama anterioara de masini de spalat Indesit, precum si existenta de 3 ani a gamei Evolution pe piata din Europa este un argument bun in aceasta privinta.Mentionam ca Indesit a pastrat ambele game pe piata, acest lucru fiind o dovada a fiabilitatii masinilor de spalat scoase pe piata de producatorul italian in ultimii ani.
Compromisul facut incarcare-dimensiuni este unul bun, masina de spalat Indesit WISE107 fiind capabila sa spele 4,5 kg. Dimensiunile acestei masini sunt: inaltime 85cm, latime 59cm, adancime 39,5 cm. Viteza maxima de centrifugare(stoarcere) este de 1000 de rotatii pe minut, aceasta fiind suficienta pentru o stoarcere eficienta a rufelor.
Indesit WISE 107 o masina robusta, cu o grila de program completa, avand in spate experienta si renumele producatorului Italian,este o alegere foarte buna ,pentru cei ce care au la dispozitie un spatiu restrans pentru masina de spalat si prefera una cu incarcare frontala. Cuva este din Inox si nu poliplex ca restul gamei din care face parte.

Masina de spalat Indesit WISE 107 X poate fi regasita si ca Indesit WISE 107 IX.

Niciun comentariu: