luni, februarie 09, 2009

Consum masina de spalat Electrolux!

Vom analiza in acest material consumul de apa si energie electrica la masinile de spalat Electrolux. Acest consum este comparat in functie de program, temperatura si durata de functionare. Setarea corecta a unei masini de spalat este esentiala pentru obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor. Pentru aceastea, inainte de a vedea consumul vom trece in revista princialele programe presetate, ale masinilor de spalat Electrolux.

1. Bumbac - Albe din bumbac: de ex.: lenjerie, feţe de masă, etc.

2. Delicate - Ţesături delicate (foarte murdare), ex. perdele.

3. Lână - Program testat special pentru articole cu etichete"lână curată nouă, potrivită pentru
spălarea în maşina de spălat automată , nu intră la apă”

4. Spalare manuala.

5. Lenjerie

6. Matase - Spălare de bază la temp. 30°C- 3 clătiri viteză mică de centrifugare

7. Jeans - Spălare de bază la temp. 40°C 5 clătiri viteză mare de centrifugare

8. Prespalare

9. Înmuiere - Program special pentru articole foarte murdare. Aparatul efectuează programul de înmuiere în aprox. 20 de minute la temperatura de 30°C. După finalizarea înmuierii aparatul se opreşte automat iar apa rămăne în tambur . La programul de înmuiere adăugaţi detergent în compartimentul marcat. Nu folosiţi acest program pentru înmuierea ţesăturilor foarte delicate, de ex. mătase sau lână. Înainte de începerea noului program de spălare goliţi cuva de apă: • Numai evacuare: rotiţi selectorul de programe şi setaţi la programul „Evacuare”. (Apăsaţi tasta Start/Pauza). •

10. Clătire - Acest program se utilizează pentru clătirea şi centrifugarea rufelor spălate anterior manual. Maşina realizează 3 clătiri cu centrifugare finală la viteza maximă.

11. Evacuare - Această funcţie se utilizează pentru evacuaarea apei din cuvă după ultima clătire, cănd aţi ales funcţia "Stop evacure” şi “Spălare nocturnă" .
12. Centrifugare - Centrifugare separată pentru ţesături spălate manual şi după programele cu opţiunea "Stop evacuare" precum şi Spălare nocturnă .
Centrifugare separată pentru ţesături spălate manual la 700 rot./min. Utilizaţi pentru articole sintetice, delicate, lână/spălare manuală, mătase.

13. Sintetice
TABEL CU CONSUMUL MASINILOR DE SPALAT ELECTROLUX
Pentru identificarea programelor urmariti cifrele cu rosu.







24 de comentarii:

Anonim spunea...

am achizitionat o masina de spalat Electrolux EWT 10410 W , dar spre surprinderea mea nu are manual de utilizare in limba romana, doar in slovaca, maghiara si poloneza. Nu cunosc nici una din aceste limbi. A-ti putea sa imi trimiteti ghidul in limba romana? Multumesc mult de tot!

Sorin Sorescu spunea...

Buna ziua, momentan nu am reusit sa gasim un manual in limba romana pentru EWT 10410 W, am gasit in schimb pentru masina de spalat electrolux EWT 10420 W, si mai mult ca sigur nu sunt mari diferente. Mai ales la functionare, programe , setari etc va puteti face o idee de cum fnctioneaza si cum sa o setati corespunzator. Daca doriti, trimite-ti o adresa de email pe care sa va trimit manualul la EWT 10420 W. O zi buna!

Anonim spunea...

Sunt o cumparatoare a masinii de spalat Electrolux EWT 10410W, si as dori daca puteti sa-mi trimite-ti si mie manualul de utilizare in limba romana.

Anonim spunea...

aceeasi problema cu imbecilii astia si manualul lor. daca aveti o varianta in ro / en, va rog mail la liverpoolfc_ro@yahoo.com


multumesc

Admin spunea...

V-am trimis tot un manual pentru masina de spalat Electrolux EWT 10420. Speram sa va fie de folos.

raluca spunea...

Buna ziua!
Am achizitionat o masina de spalat Electrolux EWT 10410W, si am intampinat aceeasi problema, lipsa instructiunilor in limba romana. Am dat de acest site in incercarea esuata de a le gasi. Este posibil sa imi trimiteti ghidul in limba romana? adresa mea este ps_raluca@yahoo.com
Multumesc mult :)Raluca

Anonim spunea...

as dori si eu un manual pentru aceasta masina de spalat.multumesc

Sorin Sorescu spunea...

Pentru Anonim, avem nevoie de o adresa de email la care sa trimitem manualul.

valeriana81 spunea...

Valentina
Buna ziua,ma confrunt cu aceeasi problema pe care au avut-o si ceilalti de pana acum,am achizitionat o masina de spalat Electrolux EWT 10410 W fara a avea manualul de functionare in limba romana.As fi recunoascatoare daca mi l-ati trimite si mie,la adresa mea de mail e valeriana_81@yahoo.com

Anonim spunea...

Va rog frumos daca se poate sa imi trimiteti si mie manualul pentru masina de spalat ELECTROLUX EWT 10410 W.
Multumesc anticipat.
Adresa mea de e-mail este zet_rox_1118@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna ziua,
As dori sa-mi trimiteti si mie manualul la Ewt 10420 w in romana.Adresa este: dobritoiu_m@yahoo.com
Multumesc si o zi buna!

Anonim spunea...

Va rog sa-mi trimiteti si mie manualul de utilizare la adresa mikkyella_25@yahoo.com.
Multumesc mult!

Dejanu Emanuel spunea...

Manualul il gasiti la adresa http://www.electrolux-ui.com/2007/914/51810300RO.pdf

Anonim spunea...

am o problema cu o masina de spalat Electrolux EWT10410W. In timpul programului de spalare, dupa o perioada de timp releul care comanda pornirea primeste comanda de pornire dar masina nu porneste desi este alimentata. Se aude click-ul in interior cum ca ar da sa porneasca. Am observat ca apare si o cadere de tensiune la becurile din casa.
Aceasta problema se intampla numai la programele de spalare, dupa o perioada de timp de la inceperea programului. La clatire si centrifugare masina merge normal.
Se poate sa fie releul? Multumesc

Anonim spunea...

As dorii si eu manualul de instructiuni pentru acelasi model EWT 10410. adresa mea de mail este bokorcristian@web.de.va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

va rog manualul in limba romana ptr masina de spalat Electrolux EwT10410 la adresa horia_hampu@tuborg.ro

Anonim spunea...

Buna!..am achizitionsinaat si eu o masina de spalat ETW 10410 W..imi puteti trimite si mie manualul de instructiuni pe adresa fluffy_cat07@yahoo.com multumesc

Anonim spunea...

Buna, am nevoie si eu de un manual ptr EWT 10410W (sau 10420 daca numai asa aveti). Pe adresa delia_das@yahoo.com. Multumesc anticipat!

Anonim spunea...

Va rog sa-mi trimiteti si mie manualul de utilizare la adresa ciortan_paula@yahoo.com.
Multumesc anticipat

Anonim spunea...

buna ziua...am intampinat aceeasi problema ca si ceilalti vizitatori...as dori si eu un manual macar asemanator pe adresa alpha_sonic_speed@yahoo.com...va multumesc!

Anonim spunea...

Va ajut eu cu manual la EWT 10410.
Lucrez in domeniu. Va spun si de ce nu ati primit, pentru ca acest model este livrare directa de la fabrica din Franta, nu este livrare de la noi din depozit, la noi in depozit se lipesc instructiunile.
Cine vrea pdf-ul in romana:
laurentiu.chilintan@electrolux.ro

Anonim spunea...

La fel ca multi predecesori, as avea si eu nevoie de un manual de utiliziare in limba romana/engleza pentrub EWT 10410 W sau echivalent. Adresa de email este dpomirleanu@gmail.com. Multumesc anticipat pentru amabilitate.

Anonim spunea...

manualul il puteti gasi la http://www.electrolux-ui.com/2006/913/21097100RO.pdf

Anonim spunea...

Buna ziua,
A reusit cineva sa faca rost de manual in limba romana? calin.dobra@yahoo.com Multumesc