miercuri, februarie 04, 2009

Masina de spalat Gorenje WA 63121

In acest articol dorim sa va prezentam o noua optiune buna din punct de vedere al raportului calitate pret in alegerea unei masini de spalat si anume Gorenje WA 63121. Firma de prestigiu si cu o veche experienta in domeniul masinilor de spalat Gorenje are in prezent cea mai avansata fabrica totul fiind robotizat.
Nivelul calitativ si tenhic la care Gorenje a ajuns, traditia si numele pe care l-a castigat in intreaga lume,s-a realizat in primul rand prin masinile de spalat. Modelul despre care urmeaza sa vorbim, nu face parte din gama lor premium, dar este insa un foarte bun raport calitate pret.
Sistemul de spalare cat si programele de spalare(Programator Use Logic) va permit o autonomie mare in programare. Puteţi alege între programele de baza şi cele aditionale sau selectarea unor programe automate de spalare.Programele de baza şi aditionale va permit să alegeti tipul de rufe, temperatura de spalare, rotaţia la centrifugare, pornirea întarziata, selectarea functiilor adiţionale (prespalare, clatire suplimentara, mai multă apa).Setarea automata va permite să alegeti tipul de rufe - colorate, gradul de murdarie, cantitatea şi timpul de pornire a spalarii - restul va fi calculat de catre aparat (dar veti putea sa schimbaţi setarile oricand doriti). Inainte de pornirea programului, timpul şi consumul de apa, precum şi setarile programului vor fi afisate.Masina de spalat Gorenje WA63121 este prevazuta cu un afisaj LCD verde care va va tine in permanenta la curent putand urmari tot procesul spalarii. Programul va detecta automat orice defecţiune.
In ceea ce priveste uscarea, Gorenje WA 63121 beneficiaza de o viteza maxima la centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.Programul de antifisonare nu permite sifonarea excesiva a rufelor acesta venind in ajutorul utilizatorului. Precizam deasemeni si folosirea cuvei Carbotech care asigura cel mai mic flambaj dintre cuva si tambur, acest fapt determinand un zgomot mai redus fata de altele.
Incarcarea de 6 kilograme asigura posibilitatea de a spala si lucruri mai voluminoase, cum ar fi perne, pilote si paturi. Masina are capacitatea de a detecta incarcarea, astfel incat isi va limita consumul de resurse in functie de aceasta.
In concluzie masina de spalat Gorenje WA 63121 este o alegere buna raport calitate pret luand in considerare atat autonomia de programare, capacitatea de incarcare de 6 kg si viteza mare la centrifugare, repsectiv 1200 de rotatii pe minut.

Niciun comentariu: