joi, aprilie 09, 2009

Masina de spalat Indesit Moon!

Vom discuta aici despre produsele din gama Moon lansata de Indesit in 2007. Daca in ultimul timp am auzit de telefoane la care isi aduc contributia designerii, aflati ca si masinile de spalat Indesit Moon beneficiaza de aportul acestora. Rezultatul este unul destul de spectaculos. O masina de spalat rufe inteligenta, simplu de utilizat si cu un design interesant.Asa se pot defini produsele lansate pe piata cu diferite coduri : SIXL 149 D, SIXL 126 S, SIXL 126 , SISL 126 L sau SISL 106.La prima vedere masinile de spalat Indesit, cu incarcare frontala, din gama Moon, se disting printr-un design original si o combinatie moderna de culori. Cabinetul poate fi Pearl sau Silver iar hubloul silver sau albastru.Vom incerca sa mergem mai departe si sa vedem ce se afla in spatele acestui look, reusit, trebuie sa recunoastem.Panoul de comanda este simplu cu buton de on/off , indicator luminos pentru usa blocata si butoane pentru programele de spalare precum si indicatoare pentru timpul de spalare, toate frumos si ergonomic aranjate. Masinile de spalat Indesit Moon sunt incadrate la clasa de eficienta energetica A+ si la clasa eficientei de spalare A iar ca dimensiuni sunt incadrate la modele:85x59,9x53,5 cm si 85x59,5x41,5 cm. Modelele incadrate la primul etalon de dimensiuni au o capacitate maxima de incarcare de 6 Kg.Toate modelele beneficiaza de reglare automata a temperaturii de spalare, a vitezei de centrifugare si a consumului.In functie de codul produsului, care identifica exact orice produs, SIXL 149 D este disponibil si in varianta SIXL 129 D, diferenta dintre cele doua fiind viteza maxima de centrifugare - 1400 rpm si respectiv 1200 rpm.Aceste modele sunt comercializate si de magazinele online ce ofera distributie gratuita a produselor in Bucuresti.


Pentru cei care nu stiu Indesit este o companie italiana fondata in 1975 care, cel putin in anumite sondaje, apare ca al doilea mare producator de echipamente electrocasnice din Europa si face parte din acelasi grup cu Hotpoint Ariston.
Unul dintre programele acestei masini de spalat se numeste Flashclean, un program nou , special conceput pentru tesaturile din bumbac. Diferenta dintre acest program si cele ale altor masini de spalat asemanatoare este ca Flashclean de la Indesit bate recordurile, realizand un ciclu standard de spalare in aproximativ o ora, injumatatind astfel timpul fara sa sacrifice calitatea spalarii.Clasa A de eficienta la spalare este obtinuta pentru o incarcare de 3,5 kg si un ciclu de spalare la 60 de grade Celsius.

Niciun comentariu: