luni, aprilie 13, 2009

Programe speciale pentru masina de spalat Beko WMF76141

Motivul pentru care adaugam astazi un articol care sa completeze informatiile despre aceasta masina de spalat este recenta achizitionare a unui acest model in nume personal. Pana acum a facut doar 4-5 spalari dar se descurca de minune. E foarte usor de folosit, selectarea programelor face ca LCD sa afiseze toate informatiile legate de spalare - rotatii, temperatura apei si timp de spalare. Prin simpla rotatie a butonului de selectare a programelor de spalare oricine poate sa aleaga foarte simplu o metoda de spalare eficienta fara sa consulte manualul. Utilizarea e intuitiva si simpla apasare a butonului PLAY porneste ciclul masinii de spalat. Vom vedea cum se descurca in timp aceasta masina si va vom tine la curent. Deocamdata vreau sa vedem putin care sunt Programele speciale ale acestui model care la un pret bun ofera cateva caracteristici de top. Masina de spalat Beko WMF76141 dispune de afisaj lcd, 6 kg incarcare si centrifugare 1400 rpm.
Baby Care
Programul asigura performante suerioare la spalare si limpezire, prin efectuarea unui ciclu de spalare intensiva urmat de un ciclu de clatire intensiva. Conceput pentru imbracamintea ce necesita un tratament special, se recomanda mai ales in cazul hainutelor pentru bebelusi si persoanele cu pielea sensibila sau alergica. Hainutele vor fi nu numai fine, ci impecabil spalate si fara nici o urma de detergent.
Clatire suplimentara
Unele haine necesita o atentie speciala. Clatirea suplimentara se recomanda ca functie auxiliara la programul principal de spalare al rufelor persoanelor cu piele delicata, asigurand inlaturarea eficienta a resturilor de detergent.
Biowash
Acest program este destinat indepartarii petelor organice, cauzate de alimente cu un continut de proteine ridicat (oua, lapte etc.)
Child lock
In timpul derularii programelor masinii de spalat, puteti restrictiona accesul copiilor la panoul de control prin simpla actionare a unei combinatii de butoane. Astfel, programul se va derula nestingerit, orice incercare a copilului de a modifica programele fiind zadarnica.

Niciun comentariu: