miercuri, decembrie 17, 2008

WHIRLPOOL STEAM 1400 MASINA DE SPALAT PERFORMANTA

Masina de spalat din gama blue touch Whirlpool Steam 1400 confirma experienta si nivelul tehnoligic al producatorului American. Masina de spalat Whirlpool STEAM 1400 completeaza noua gama BLUE TOUCH cu care Whirlpool ataca piata la acest moment si vine cu o inovatie in domeniu. Un program special care improspateaza tesatura rufelor folosind aburul. Un altavantaj al acestui program pe langa improspatarea tesaturilor este si un grad de sifonare foarte redus.
STEAM 1400 este varful de gama BLUE TOUCH din care mai fac parte AWO8500 ,AWO 8700 ,masini de spalat care insumeaza experient a WHIRLPOOL in domeniu. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice ,Whirlpool STEAM 1400 este o masina de spalat de 8kg , 1400 rotatii/min. Desi are un nivel de zgomot relativ mare 59/ 75 dcb ,justificat oarecum de numarul de rotatii la stoarcere, aceasta masina de spalat ofera utilizatorului o autonomie foarte mare in ceea ce priveste setarea programului , avand temperature, centrifugare variabila si un program adiacent programului de baza selectat,TIME MANAGER , care permite o reducere a timpului de spalare, fara a compromite niciuna din etapele spalarii(spalare, clatire, centrifugare).


Clatirea impecabila este asigurata si de senzorul de spuma cu care STEAM 1400 este dotata , sensor care monitorizeaza aceasta etapa de program. Din punct de vedere al grilei de program ,STEAM 1400 este o masina foarte complete avand programe presetate pentru spalare manuala, program scurt 30 min, program mix &wash, care se alatura celorlalte programe clasice pentru bumbac ,sintetice si delicate. Programul de spalare cu abur ,menit sa va improspateze tesatura rufelor , este insa unic si face din STEAM 1400 o optiune serioasa in alegerea unei masini de spalat performan

2 comentarii:

oana_io spunea...

nu sunt multumita de masina whirlpool steam 1400.lucrurile putin murdare,de zi cu zi,la temperatura de 40 de grade nu sunt spalate bn iar lucrurile albe la temperatura de 70 de grade sunt foarte putin spalate.in comparatie cu masina anterioara,nu mai imi aduc aminte exact modelul(tot whirlpool,al 6 simt),care spala impecabil.

Anonim spunea...

In primul rand ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului. Speram sa va fie de folos. Problema dumneavoastra se poate rezolva printr-o setare corecta a masinii de spalat . Un prim motiv pentru care o masina de spalat nu da randement este o depasire a incarcarii maxime permise de programul setat. Avand in vedere ca Steam 1400 are o cuva mai mare decat modelele Whirlpool Al saselea simt anterioare(cu exceptiaAWM8900-10kg), este posibil ca dumneavoastra sa incarcati masina cu o cantitate mult mai mare. .Masinile Al saselea Simt au toate aceleasi programe de functionare,diferentele fiind programul cu abur de improspatare al tesaturii , senzori de control al balansului si un afisaj diferit. Toate masinile Whirlpool Al saselea simt sunt fabricate in aceeasi fabrica din Italia si folosesc piese facute de aceiasi producatori. Daca rufele dumneavoastra albe sunt murdare, sau spalarea la 70 de grade nu e eficienta, va recomand sa folositi si programul de prespalare. .Nu este recomandat sa amestecati rufe din materiale si culori diferite.Daca faceti insa acest lucru puteti utiliza programul Mix , care va poate spala astfel de incarcari in 50 de minute la temperatura de 30 de grade. Dar nu folositi programul scurt pentru rufe din tesaturi diferite.,pentru ca acest lucru va limiteaza setarea temperaturii(ex: bumbac+ delicate). Va stam la dispozitie cu orice alte intrebari legate de masina de spalat.