sâmbătă, ianuarie 31, 2009

MASINA DE SPALAT CU USCATOR INDESIT WIDL126

Un compromis din ce in ce mai des realizat de catre cumparatori este sa opteze pentru o masina cu uscator. Premisele sunt un spatiu mai mic ocupat ,dar mai ales din punct de vedere al costului. O masina cu uscator nu este cu mult mai scumpa fata de una clasica si deci merita investitia.
Una dintre cele mai bine vandute masini de spalat cu uscator de pe piata din Romania este INDESIT WIDL126. Acest fapt datorat unui raport foarte bun calitate pret.Este o masina de spalat completa, cu gama de program foarte bine pusa la punct, Indesit oferind o autonomie marein ceea ce priveste programarea pe majoritatea masinilor relalizate in Italia.Din programe mentionam programul scurt de 30 de minute foarte util atunci cand doriti sa spalati o cantitate mica de rufe intr-un timp scurt.In ceea ce priveste centrifugarea aceasta se realizeza la 600 sau 1200 rotatii pe minut. Functia de uscare este realizata pe baza a 3 programe , selectate de catre utilizator in functie de tesatura. Masina are si program de antisifonare a rufelor, foarte important pentru masinile cu uscator. In ceea ce oriveste uscarea trebuie retinut ca pentru bumbac un uscator independent realizeaza uscarea maxima cu 30% umiditate in tesatura ,in timp ce o masina hybrid , cum este INDESIT WIDL126 relalizeaza uscarea cu 65-70 % umiditate in tesatura.
Desi nu sunt foarte des intalnite, marii producatori oferind cumparatorilor 1 sau 2 modele de astfel de masini, acestea pot fi o alegere foarte buna in conditiile in care spatiul pentru masina de spalat este unul restrains.Un avantaj din acest punct de vedere pentru INDESIT WIDL126 este adancimea foarte redusa 53,55 cm, fiind cea mai compacta masina de spalat cu uscator (cu exceptia celor incorporate in mobilier ex BOSCH WIS24140EU).
MASINA DE SPALAT INDESIT WIDL 126 reprezinta o optiune serioasa in alegerea unei masini de spalat ,avand in vedere ca aveti si functia de uscare si asta la o diferenta de pret foarte mica fata de un model clasic.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ar fi bine sa scoateti tab-ul "strong" din titlu ca e foarte naspa!

Sorin Sorescu spunea...

O sa-l scoatem, multumim pentru atentionare. Cand si unde vi se pare naspa mai exact?