joi, iunie 18, 2009

Masini de spalat cu incarcare superioara Electrolux

Pentru ca am vorbit despre masinile de spalat cu incarcare superioara (VERTICALA) de la Whirlpool cred ca e oportun sa vedem care sunt si modelele cu care ataca acest segment de piata compania Electrolux.

Masina de spalat cu incarcare superioara ELECTROLUX EWTS 13931 W
Capacitate mare de incarcare - 6 kg, functie Time Manager cu
program de 14 minute, display grafic LCD cu meniu in limba
romana si 2 memorii pentru personalizarea programelor.

Tip de produs: Incarcare verticala
Categorie produs: Independent
Turatie maxima la centrifugare (rpm): 1300
Capacitate de spalare (kg): 6
Clasa de energie: A+
Performanta de spalare: A
Eficienta la stoarcere: B
Programe: Pornire/Oprire, Bumbac, Sintetice, Rufe delicate, Lana, Spalare manuala, Matase, Stoarcere, Uscare, Clatire, Program 14 minute, Paturi, Bumbac - program economic, Memorie 1, Memorie 2
Indicatori: Ceas, Start / Pauza
Durata program - bumbac 60°C (min): 150
Consum de energie (kWh/24h): 1,02
Umiditate reziduala (%): 53
Material al cuvei: Carboran
Inaltime (mm): 850
Latime (mm): 400
Adancime (mm): 600
Culoare: Alb
Greutate neta (kg): 64,5
Lungimea cablului de alimentare (m): 1,4

Caracteristici
ALC pulverizare directa
Masinile de spalat rufe prevazute cu ALC utilizeza cantitatea de apa optima necesara pentru inmuierea rufelor si dizolvarea detergentului. Cantitatea de apa este proportionala cu cantitatea de rufe ce trebuie spalate. Se remarca faptul ca, in ultima vreme, sunt la moda articolele realizate din fibre naturale. De aceea, a fost nevoie sa gasim solutii mai bune pentru spalarea delicata a acestora. Apa este pulveizata in mod continuu peste rufe, chiar si cand tamburul nu se roteste. Fibrele tesaturilor sunt spalate fara a fi expuse la uzura mecanica si hainele isi pastreaza
dimensiunea si forma. Masina sesizeaza momentul in care rufele sunt inmuiate si se opreste alimentarea cu apa. Datorita sistemului de pulverizare directa a apei, nivelul de apa este mai scazut decat in cazul masinilor de spalat traditonale si astfel se reduce consumul de apa si energie.
Auto pozitionare tambur(DSP)
Tamburul se opreste automat in pozitia care permite deschiderea acestuia. Iata ce numim noi autopozitionarea tamburului. Tamburul se opreste in pozitia corecta, indiferent de incarcatura sau de tipul de materiale si ramane blocat in aceasta pozitie pe durata in care nu utilizati masina. Astfel, nu exista pericolul sa va raniti degetele in marginile ascutite ale tamburului, deoarece nu trebuie sa il rotiti cu mana. Senzor de spuma Aceasta masina de spalat este prevazuta cu un senzor de spuma care regleaza automat fazele de clatire, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate la clatire.
Clatire completa
In ciuda consumului de apa redus, de numai 44 de litri pentru spalarea a 5 kg. de rufe din bumbac la 60o, rezultatele clatirii sunt excelente. Tehnologia de pulverizare directa a apei este utilizata si pentru clatire. Astfel, apa este pulverizata asupra rufelor si penetreaza mai bine in tesatura. Centrifugarea de scurta durata dintre fazele de clatire permite eliminarea apei acumulata in timpul clatirii. Se obtine un consum de apa mai redus.
Protectie impotriva ruginii
Carcasa este foarte bine protejata impotriva corodarii datorita stratului suplimentar de zinc aplicat electolitic peste primul strat de vopsea. Acest strat de zinc impiedica penetrarea ruginei catre stratul de vopsea.


Avantaje:
Performanta A+A
In zilele noastre, curatenia nu este suficienta. Este nevoie de o masina moderna care sa poata proteja toate tipurile de tesaturi moderne. Programele speciale au grija de toate tipurile de tesaturi si asigura rezultate de spalare excelente. Aceste performante superioare ale spalarii, impreuna cu un consum de energie cat mai redus fac din masinile Electrolux adevarate
masini de top. Consum redus - rezultate mai bune Se optimizeaza consumul de apa si rezultatele spalarii sunt mai bune ca umare a actiunii mecanice asupra rufelor. In plus, circulatia constanta a apei optimizeaza distributia temperaturii in rufe. Acest sistem permite spalarea unor cantitati
mici de rufe, cu un consum redus de apa si detergent. In acest mod se contribuie la protejarea
mediului.

Usor de deschis
Deschiderea tamburului era de cele mai multe ori o operatiune dificila. Cu ajutorul noului tambur, acest lucru a devenit istorie. Tamburul are acum functia de autopozitionare cu deschiderea in partea superioara. In plus, el este prevazut cu un buton pentru deschidere usoara.
Informare prin tehnologie avansata
O masina care este echipata cu sistemul Fuzzy Logic, este prevazuta cu senzori analogici, care ofera informatii continue si precise privind fiecare parametru de masurare. Se
monitorizeaza astfel nivelul apei, temperatura, presiunea spumei, viteza motorului, sarcina motorului si cantitatea de apa utilizata.

Time Manager
Noile masini de spalat rufe Electrolux cu Time Manager va permit sa adaptati durata programului de spalare la timpul pe care il aveti disponibil, astfel incat sa petreceti mai mult timp cu familia sau cu prietenii. Alegerea este a dumneavoastra.

Dozator unic pentru detergent
Amplasarea dozatorului pentru detergent in deschiderea din spate face ca adaugarea detergentului sa fie mult mai usoara. Curatarea dozatorului nu a fost niciodata mai simpla... Noi l-am facut detasabil – trage pur si simplu in sus, separa cele doua parti si curata-l – fara fixare, fara degete ranite.

De aici pornesc celelalte produse din gama cu mici diferente:

Masina de spalat Electrolux cu incarcare verticala EWTS13620W

Masina de spalat Electrolux cu incarcare verticala EWTS13741W

Masina de spalat Electrolux cu incarcare verticala EWTS10420W



Niciun comentariu: